Отбор от Украйна намеси Христо Стоичков в шегата си за 1 април

Отбор от Украйна намеси Христо Стоичков в шегата си за 1 април

Легендата на българския футбол Христо Стоичков oт дълги години не се занимава с треньорство и се е отдал на журналистиката. Както е известно, той практикува професията отвъд Океана.

View this post on Instagram

Христо Стоичков - главный тренер ФК Десна Легендарный футболист, обладатель Золотого Мяча, икона болгарского футбола и легенда мирового футбола Христо Стоичков возглавил черниговскую Десну. Сборная Болгарии, Литекс, Сельта, ЦСКА (София), и вот теперь Чернигов. Стоичков уже прибыл в "северный город" и приступает к работе в Десне. #деснафк #вболівайзасвоїх #тренер #стоічков #1квітня #чернігів

A post shared by DesnaFC official (@desnafc) on Apr 1, 2019 at 5:15am PDT

Вчера обаче украинският средняк ФК Десна се похвали в профила си в Instagram, че именно Камата е станал нов треньор на тима, но когато заваляха възторжените коментари от феновете, от клуба обявиха, че се шегуват с тях, за да отбележат Международния ден на шегата - 1 април.

Любопитен факт е, че той имаше общо с този клуб преди година. Тогава Стоичков даваше открити уроци за децата от града на терена на Десна.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички