Еди Хърн: Рейтингът на мача Кубрат Пулев - Богдан Дину бе ужасяващо слаб

Еди Хърн: Рейтингът на мача Кубрат Пулев - Богдан Дину бе ужасяващо слаб

Нова атака по българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев, макар този път тя да не беше свързана с прословутата му целувка по устата на репортерката Джени Суши. Сега тя дойде от промоутъра на хегемона в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, който опита да засегне чрез стрелички по българина неговата нова мениджърска агенция Top Rank.

Кобрата подписа с американците в края на миналата година и в договора има залегнали битки, които се излъчват по телевизионния гигант отвъд Океана ESPN. Първата среща от тях вече се изигра - срещу Богдан Дину, но рейтингите не бяха това, което в САЩ очакваха и точно това предизвика острия изблик от Хърн.

Британският промоутър отговори на критиките на боса на Top Rank Боб Аръм, според когото Антъни Джошуа е станал заложник на алчността на мениджърите си и затова няма как да се бие с някое от големите имена в категорията. Клиент на Аръм е и Тайсън Фюри, а той не спира да призовава AJ за битка. Такава обаче е твърде малко вероятна именно заради телевизионните права на подобен мач.

Еди Хърн притеснен от Голямото бебе

"Мисля, че Боб Аръм е под напрежение от ESPN. Това си личи от поведението. Последният мач на неговата агенция между Кубрат Пулев и Богдан Дину доказа това, защото рейтингът в САЩ бе ужасяващо слаб и всичко беше под критика. И това го кара да е офанзивен към нас, което пък на свой ред означава, че вършим нещата си правилно", заяви Хърн.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

Кобрата е задължителен претендент за мач за световната титла с Антъни Джошуа. Преди седмица Хърн намекна, че такъв мач би трябвало да стане факт най-късно в началото на следващата година, но все още подробни детайли няма как да се разкрият. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти