Адвокатката на Джени Суши е спечелила близо $1 милиард като обезщетения на всички свои клиентки

Адвокатката на Джени Суши е спечелила близо $1 милиард като обезщетения на всички свои клиентки

Любопитна информация се разкри днес около адвокатката Глория Олред, която води делото на реопртерката Джени Суши срещу Кубрат Пулев за сексуално посегателство. На специална церемония тя беше включена в Залата на славата на жените в САЩ заради неуморните си усилия да се бори за правата на нежния пол отвъд Океана. 

По време на изброяването на постиженията се разбра, че тя е спечелила близо 1 млрд. долара вкупом като обезщетения на всички свои клиентки, които са я наемали през годините да се бори за правата им. Нейната кариера се простира вече 42 години, а осъдените са хиляди. 

Олред и нейната адвокатска кантора са поели най-голям брой случаи за посегателство върху жени през годините в САЩ, като най-големият процент от тях се касае за дами от малцинствени групи. Тя е номинирана дори и за награда "Еми" за телевизионните си предавания.

Феминистка тежка категория - коя е Глория Олред, срещу която се изправя Кубрат Пулев

Постиженията на Олред само показват колко тежка артилерия се е изправила срещу Кубрат Пулев, който вече оспори решението да му се отнеме лицензът на територията на щата Калифорния, па макар и временно до изслушването на 14 май. Точно тогава се очаква да бъде и развръзката по делото. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти