Моуриньо за Погба: Негово Превъзходителство искаше да си тръгне от стадиона с "Ролс-Ройс"

Моуриньо за Погба: Негово Превъзходителство искаше да си тръгне от стадиона с "Ролс-Ройс"

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разказа за един от конфликтите си с Пол Погба, с които бяха изпъстрени последните месеци на португалеца на "Олд Трафорд". Специалния разкри за една случка след мача с Бърнли през септември, когато Погба е поискал да си тръгне от "Търф Моор" със своя "Ролс-Ройс".

"Трябваше да играем на 30 километра от Манчестър и играчът ме попита дали може след мача да се прибере сам. Казах му:"Ако отиваме в Лондон и искаш да останеш там, е едно, но тук сме съвсем близо и няма никакъв смисъл." Момчето се разстрои. Ние обаче победихме и той ме попита отново. Бях щастлив и отстъпих малко. Казах му: "Поне си тръгни от стадиона с автобуса и помоли твоя шофьор да те чака на 10 минути оттам. След това се прибирай както искаш. Момчето отново не беше доволно. Мина пресконференцията и когато отидох до автобуса, до него беше паркиран "Ролс-Ройс", в който го чакаше неговият шофьор. В крайна сметка колата бе нова и Негово Превъзходителство искаше да си тръгне от стадиона с новия му "Ролс-Ройс". Как трябваше да се справим с тази ситуация? Да му кажа никога да не се качва на "Ролс-Ройса"? Или да решим проблема по друг начин, заради който да ме изпратят на "ваканция", разказва Моуриньо.

През септември Специалния отне капитанската лента на Погба, а след това двамата имаха и публичен конфликт по време на открита тренировка на Манчестър Юнайтед. В края на своя престой на "Олд Трафорд" Моуриньо дори закотви Погба на скамейката.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички