Първото интервю на Кубрат Пулев и Джени Суши завършва с прегръдка (видео)

Цял свят вече е виждал прословутата целувка на Кубрат Пулев по устните на репортерката Джени Суши след победата му на боксовия ринг над Богдан Дину в Калифорния. Именно заради нея българинът е с отнет лиценз за щата до изслушването му на 14 май пред Атлетическата комисия.

Видеоклипът от интервюто вече има близо 2 милиона гледания в най-голямата платформа за видео споделяне, а в социалните мрежи се среща всеки ден, публикуван в различни източници. Само че малцина (малко над 130 000) са виждали първото интервю на Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши, с българския боксьор. Суши моли Кобрата да отговори на няколко бързи нейни въпроса след официалния кантар преди мача с Богдан Дину. Пулев учтиво приема и дори сам държи телефона, с който е сниман видеоклипът.

Българинът заявява, че се чувства много силен и ще стане световен шампион. Репортерката не пропуска да направи комплимент: “Изглеждаш много силен!”. Кубрат отвръща с усмивка и приятелска прегръдка. Така завършва и първата им среща.Втората е след победата приключи с прословутата целувката, заради която Равало нае известната адвокатка Глория Олред и отправи искане лицензът на боксьорът да бъде отнет. От щаба на Пулев пък отговориха с официално протестно писмо към Атлетическата комисия на Калифорния и клип, в който се вижда как журналистката се забавлява и танцува предизвикателно по време на българското парти след мача.

Всъщност Дженифър Равало работи за изданието “Вегас Спортс Дейли”. След бърза справка в сайта се вижда, че тя не е публикувала материал от 2 седмици, а мачът между Кубрат Пулев и Богдан Дину не е отразен. Българският боксьор трябва да се яви на изслушване на 14 май пред Атлетическата комисия. От решението зависи дали Кобрата ще запази лиценза си за територията на САЩ.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти