Касийяс сравни Зидан с Дел Боске

Касийяс сравни Зидан с Дел Боске

Легендата на Испания и Реал Мадрид Икер Касийяс сравни настоящия наставник на “Кралския клуб” Зинедин Зидан с великия специалист Висенте дел Боске. Както е известно, стражът спечели на два пъти Шампионската лига с мадридчани и по веднъж световната и европейска титли с “Ла Фурия Роха” под ръководството на Дел Боске, а с французина бяха съотборници по времето на първия “Галактико”.

“Скокът от играч в треньор не е лесен, въобще не е лесен. Когато си бил най-добрият, един от най-великите за всички времена, нещо, което всички сме видяли на терена, това изглежда като лесна задача. Виждали сме обаче толкова много случаи, в които не се получава. Изглежда, че Зидан винаги контролира ситуацията. Той, също така, е млад наставник, който поддържа връзка с играчите си. Радва се, че те са звездите. Когато го видя на пресконференции, напомня ми на Висенте дел Боске. Висенте никога не е бил треньор, който иска да е в светлината на прожекторите. Когато беше наш наставник в Реал Мадрид… той беше такъв, а Зидан много ми наподобява на него”, заяви настоящият вратар на Порто.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти