Александър Петров и “българският” Конър Макгрегър подписаха с MAX FIGHT

Александър Петров и “българският” Конър Макгрегър подписаха с MAX FIGHT

Най-големият български промоутър MAX FIGHT подписа договор за 4 срещи с двукратния световен шампион при аматьорите до 81кг Александър Петров. По-рано MAX FIGHT подписа и с ММА боеца Калоян Колев.
 
28-годишния ръстов боец от Варна  е и носител на шампионския пояс на MAX FIGHT, както и носител на европейската титла по К1 при професионалистите за 2017 година. В професионалната си статистика Петров има 26 победи, 17 от които с нокаут.  Както вече е известно, първият съперник на Сашо Петров в категория до 82,500 кг, стил К1 е класният боец от Ротердам Ерол Конинг. Двамата ще се срещнат в интригуващ сблъсък на 3 май, който ще се проведе в 42-рото издание от поредицата гала вечери MAX FIGHT в столичния хотел “Маринела” от 20,30 часа.

Освен Петров на ринга след кратка пауза се завръща 26-годишният Недко Николов от Несебър. Боецът, сравняван с ирландеца Конър Макгрегър, заради внушителната визуална прилика, също разписа контракт с проумотъра. Николов, който има редица медали от репубилкански турнири по ММА и бронзов медал от Световната купа по бойно самбо през 2014-та година записа участие в MAX FIGHT 40. 
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти