Павел Колев: Не съм доволен от мача, доволен съм от резултата (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след победата на “сините” с 1:0 над Черно море в сблъсъка от 28-ия кръг на Първа професионална лига.

93 Черно море - Левски

“Не съм доволен от мача, доволен съм от резултата. За нас е важно, че спечелихме трите точки. Колкото по-бързо забравим този мач, толкова по-добре. Това бяха 90 минути битка. Беше необходим характер, мъжество, което момчетата показаха, че имат. До края на сезона ще е така. Такова е решението на ръководството, повече млади футболисти, които тренират с отбора, да получават повече игрови минути”, заяви директорът на “сините”.

“С нито един от тримата футболисти не съм водил разговори за пари. Проведохме мъжки разговор с Яблонски и Цветкович, но с тях и Кабрал се разбрахме, че Левски ще тръгне по нов път, ще търси нови футболисти”, добави още той.

93 Черно море - Левски

“Много се надявам да ги има тези 10 милиона, но не съм запознат. Силно се съмнявам, че ще се случи. Има други приоритети пред Левски. Джовани Бекали е приятел на Васил Божков. Имахме доста разговори. Богдан Патрашку е човек, който познава българския футбол. Беше предложен като вариант. Разговарях с него и разбрах, че имаме сходни виждания”, завърши Колев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти