Цялата титулярна защита на Левски аут за Лудогорец

Цялата титулярна защита на Левски аут за Лудогорец

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев ще трябва да сглоби изцяло нова титулярна защита за предстоящото домакинство на Лудогорец в неделя.

Аут поради натрупани жълти карноти са Луи Нганиони и Нуно Рейш. Днес стана ясно, че по доклад за един мач е санкциониран и капитанът Живко Миланов.

Добрата новина е, че централният защитник Седрик Унтонджи няма счупена ключица след двубоя с Черно море. Прегледите са показали, че той е с разтегнати връзки, но въпреки това шансовете му да играе срещу разградчани са по-малки от тези да не играе.

Така Левски ще трябва да намери нови четирима бранители в сравнение с тези, които започнаха като титуляри срещу Черно море.

Към въпросните отсъстващи защитници трябва да бъдат добавени Давид Яблонски и Милош Цветкович, за които сините обявиха, че вече няма да разчитат на тях. Но дори да не бе така, чехът пак нямаше да попадне в плановете на Дерменджиев, тъй като изтърпява санкция от два мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти