Турци напират за Николай Михайлов

Турци напират за Николай Михайлов
Тим от топ 10 в Турция проявява сериозен интерес към стража на Левски Николай Михайлов. Емисари от въпросния клуб вече са се свързали с агенцията, която се грижи за интересите на националния страж.


Мениджърите вече са провели първи разговори с мераклиите за подписа на Михайлов, който има договор с Левски до края на сезона. В него има клауза за удължаване с нови два сезона, но такива разговори все още не са водени с вратаря.

Николай Михайлов се завърна на "Герена" в края на ноември. Той направи зимна подготовка с Левски и през пролетта е несменяем титуляр, като си спечели повиквателна за националния отбор със стабилните си игри. Феновете на Левски вече са спокойни, след като очакваха най-лошото през есента при всяко центриране пред вратата. И двамата вратари от този период - Божидар Митрев и Мартин Полачек, бяха освободени.

От "Герена" вече обявиха раздяла с трима футболисти с изтичащи договори - Жерсон Кабрал, Милош Цветкович и Давид Яблонски.

"Тема Спорт"
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти