Национал на България отива в ЦСКА-София през лятото

Национал на България отива в ЦСКА-София през лятото

ЦСКА-София е почти сигурният нов отбор на национала Петър Занев, пише „Меридиан Мач“. Очаква се опитният бранител да подпише своя договор с „червените“ след края на сезона. Понастоящем той е свободен агент, след като прекрати по собствено желание договора си с руския Енисей (Красноярск).

33-годишният ляв бек се познава отлично с ръководните фигури на ЦСКА-София. Треньорът Любослав Пенев също е запознат добре с качествата на Занев, тъй като му е бил треньор в Литекс и в националния отбор.

Националът ще трябва да запълни дупката в лявата част на отбраната на „червените“, която на „Армията“ така и не успяват да запълнят след продажбата на Антон Недялков. Жеферсон често е контузен, а на позицията бяха ползвани Ангел Лясков и Нуно Томаш, който по принцип е централен защитник.

Петър Занев е играл през кариерата си за Пирин, Литекс, Селта, Расинг Ферол, Волин (Луцк), Амкар (Перм) и Енисей. Има 39 мача за националния отбор, за който дебютира на 15 ноември 2006 г. при загубата с 1:3 от Словакия в Жилина.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички