Любо Пенев одобрил четирима играчи за лятото

Любо Пенев одобрил четирима играчи за лятото
Треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев вече е пожелал четирима конкретни играчи за лятната селекция на отбора. Част от тях са предложение на самия наставник, а другите са гледани дълго от селекционния щаб на клуба. "Червените" продължават да следят и за други футболисти, но избраните 4-ма от Пенев ще бъдат приоритет в лятната селекция на клуба. Сред позициите, на които ЦСКА-София искат да привлекат футболисти, са поне един краен защитник, халф и крило, съобщава "Тема спорт". Броят на новите ще зависи и от напускащите. От ЦСКА-София обявиха, че нямат намерение да продават основни играчи, но бъдещето на няколко състезатели подлежи на сериозно обсъждане. Един от тях е Стивън Перейра, който дори не попадна в групата за последните два мача, в които "червените" гостуваха на Лудогорец, съответно за Купата и първенството. Бранителят няма нито минута игра след дербито с Левски, в което си вкара автогол.



"Червените" ще опитат да привлекат поне един млад българин, като сред набелязаните са Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив) и Мартин Минчев от Черно море. Любо е получил предложения за нови играчи основно от Стойчо Стоилов и Люпко Петрович, чиито прерогативи са дългосрочното следене на футболисти. Отделно спортният директор Кристиано Джарета може да помогне със своите контакти и опит в Италия. Основната цел пред ЦСКА-София е запазване на ядрото на състава и успоредно с това вдигане на класата и дълбочината. Главният мениджър Стойчо Стоилов ясно посочи, че клубът се стреми към класиране за груповата фаза на евротурнирите. Целта пред "червените" е да приключат със селекцията още преди старта на официалните мачове, нещо, което не се случи преди година. Тогава към ЦСКА-София на по-късен етап се присъединиха Евандро и Coy.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички