Илия Юруков: Разочарован съм, всички играхме добре и се раздадохме

Илия Юруков: Разочарован съм, всички играхме добре и се раздадохме

Талантът от школата на Левски Илия Юруков, който изигра силен мач срещу Лудогорец, въпреки че неговият тим отстъпи с 0:2, обяви, че е разочарован от поражението.

“Нормално е да съм разочарован, защото излязохме за победа. Не мисля, че Лудогорец беше чак толкова по-добре. Имаха положения и си ги вкараха. Всички от нашия отбор играха добре, раздадоха се, бориха се, но в завършващата фаза не отиграхме положенията по най-добрия начин.

Изморих се и затова излязох.

Разбира се, че ще се възползваме от тези шансове и благодаря на треньора, че ни гласува доверие в такъв мач. Феновете са си фенове и не искам да коментирам тези неща”, каза Юруков по повод ексцесиите в края на мача.

“Една победа в дербито е най-хубавото нещо, което може да се случи. Ще се хвърлим и се надявам да победим”, допълни Юруков по повод следващия мач на тима срещу ЦСКА-София.


ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА І ЧАСТ
ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА II ЧАСТ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти