Петричев: Моци просто се радваше, в съблекалнята ли да го прави?

Петричев: Моци просто се радваше, в съблекалнята ли да го прави?

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, заяви, че Козмин Моци просто се е радвал след гола във вратата на Левски. При отбелязването на дузпата румънецът изрази радостта си като разпери ръце в непосредствена близост до вратата. Главният съдия Ивайло Стоянов сбърка като даде незаслужен втори жълт картон на бранителя, тъй като Моци не е отправял никакви жестове, а се радваше.

“Моци нямаше за цел да провокира публиката. Просто изрази своята радост. Има право да се радва. В съблекалнята ли да се радва? Моци не е имал за цел да провокира публиката на Левски. Няма обидни жестове, просто се радва, че е вкарал гол във важен мач. Гарантирам, че не е умишлено от негова страна. Говорихме още в съблекалнята с Моци. Гледах и повторение на положението, но със сигурност не е нарочно. Той е емоционален играч. Моци затова е най-обичаният футболист в България. Левски продължава да бъде в битката за титлата. Имат два мача с ЦСКА-София и един с Лудогорец. Ние играем на приливи и отливи, но когато играем както можем, може да победим всеки. До края за нас всеки мач е финал. Ако ние нямахме колебания, титлата щеше да бъде решена”, заяви Петричев.


ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА І ЧАСТ
ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА II ЧАСТ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти