Павел Колев: Моци заслужава поне 5 мача наказание, нямаше червен картон за Горанов (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се изказа остро за радостта на Козмин Моци и съдията Ивайло Стоянов след домакинската загуба на сините с 0:2 от Лудогорец.

“Умишлена провокация. Моци е доказан провокатор. За такова нещо трябва поне 5 мача наказание. Не оправдавам Живко Миланов за жестовете му във Варна, но няма да ви казвам какви думи чух по негов адрес от публиката на Черно море”, каза Колев сравнявайки днешната радост на Моци с жестовете на капитана на Левски във Варна, за които той получи санкция от един мач.

“За такова нещо, ако си чужденец на друго място, ще ти съсипят кариерата. Напрежението дойде, защото съдията се бави с втория жълт картон 5 минути. Ако му го беше показал веднага и го бе изгонил, нямаше да се получат тези неща. А той гледа на другата страна и чака подсказване от четвъртия съдия”, допълни Колев.

Изпълнителният шеф на сините коментира и други ситуации.

“За мен няма червен картон на Иван Горанов при дузпата на Лудогорец. Да, дузпата е очевидна, но такава имаше и за нас при 0:1. Въпреки това мисля, че Лудогорец игра по-добре от нас”, обясни Павел Колев.


ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА І ЧАСТ
ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА II ЧАСТ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти