Топузаков: Имах две предложения, които отказах (видео+галерия)

Бившият футболист и треньор на Левски Елин Топузаков бе гост в студиото на Sportal TV. Легендата на “сините” заяви, че е отказал две предложения. Топчо направи и кратък анализ на дербито между 26-кратните шампини на България и Лудогорец. 

15 Елин Топузаков гост в студиото на Sportal TV

“Ще се върнат славните години за Левски, сигурен съм. Процесите, които се случват в клуба, трябва да се преодолеят”, започна младият специалист.

“Старши треньорът на Левски беше принуден на тези промени в състава. Хубаво е за младите момчета, те се каляват в такива мачове. Трудно е за младите момчета още да правят разликата в мач срещу силен отбор. Познавам всички, бил съм им треньор. Те всички имат качества. На младите им трябват доста мачове, за да могат да покажат качествата си”, заяви той.

15 Елин Топузаков гост в студиото на Sportal TV

“Ние сме много взискателни и искаме да играем атакуващо и атрактивно, но няма какво да се лъжем, че сега няма как да се случи в пълния блясък. Промените се отразяват, но трябва време. Не може всичко да стане с магическа пръчка и за месец и половина”, добави още той.

“Чухме се с Павел Колев, но ще запазя за себе си, какво сме си говорили. 20 години на “Герена” не са малко. Мога да виждам и усещам какво се случва в този клуб. Когато мога, винаги ще съм в помощ за Левски”, разкри легендата на “сините”.

“Най-големите шансове са за Лудогорец в битката за титлата. Левски има шансове на теория. Не мога да коментирам ситуацията с Моци толкова задълбочено. Не е приемлива радостта му, но ние си знаем, че той е с такъв характер и нрав. Очаквах нещо такова. Козмин Моци никога не е бил долюбван от сините фенове”, коментира Топузаков.

15 Елин Топузаков гост в студиото на Sportal TV

“Зареден съм със сила и енергия. Работи ми се. Не съм се отказал. Сериозните отбори са по-малко от амбициозните треньори. Имах две предложения, които отказах. Със сигурност искам да се развивам”, завърши Елин Топузаков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти