Провокацията на Моци попадна и в "Гадзета дело Спорт"

Проявата на защитника на Лудогорец Козмин Моци в края на мача с Левски в неделя намери място и в онлайн версията на авторитетното италианско издание “Гадзета дело Спорт”. Припомняме, че румънският национал отбеляза гол от дузпа в 80-ата минута и веднага след това изрази радостта си, разпервайки ръце пред Сектор “Б”, с което подразни “сините” фенове и трябваше да бъде изведен от терена с полиция.

От “Гадзета дело Спорт” описват накратко случилото се на стадион “Васил Левски”, като посочват, че румънецът е провокирал ултрасите на Левски и отбелязват, че се е наложила намесата на полицията. От изданието изтъкват още, че 34-годишният Моци е бивш играч на италианския клуб Сиена. Въпросният тим се намира в Серия “С” в момента (третото ниво на италианския клубен футбол), а Моци има 4 мача клуба от Тоскана през 2009 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти