Балтанов: Резултатът можеше да е коренно различен в наша полза (видео)

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов остана доволен от победата, но не и от резултата при днешния домакински успех с 3:2 над ЦСКА-София в първата среща от полуфиналите на Купата на България.

“Ще направим анализи. Бързите футболисти на ЦСКА може би ни затрудниха малко през второто полувреме. Не знам - отпускане ли беше… Бяха с 10 човека, а ние не бива да допускаме такива неща. Можеше да е коренно различен резултатът в наша полза, с повече голове. Важно е да подходим максимално концентрирано на реванша. Да сме с бистри глави и да не допускаме такива грешки. Особено през втората част имаше 15-минутно лакатушене от наша страна.

153 Ботев (Пд) - ЦСКА-София

Пак казвам - важното е, че играхме добре. Трябва да мислим позитивно за реванша. Два гола на чужд терен - много е неприятно, знаете правилото. Но ние ще се постараем в София да не допуснем гол. Ако може и да победим. Дано сме си взели поуки от миналогодишния мач със Славия. Мисля, че подходиме по коренно рзличен начин. Нямам представа за дузпата, не видях ситуацията. Но щом я е дал, значи я има”, коментира Балтанов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички