Вратарският пост в Байерн няма да търпи промени

Вратарският пост в Байерн няма да търпи промени

Докато клубът работи върху мащабно подсилване на отбора, то за вратарския пост в Байерн (Мюнхен) не се предвиждат никакви промени, съобщава Sport1. Тези дни в германските медии се появи информация, че шампионите се интересуват от младия вратар на Шалке 04 Александер Нюбел. На този етап обаче няма индикации, че ще станем свидетели на някакво раздвижване.

Мануел Нойер със сигурност ще продължи да пази и изобщо не мисли за трансфер, а същото важи и за резервата му Свен Улрайх. През годините други вратари трудно издържаха продължително време да търкат пейката, но Улрайх е щастлив и няма желание да си тръгва.


Трети вратар на Байерн е Кристиан Фрюхтъл. 19-годишният талант обаче е пред смяна на клуба, но само като преотстъпен, за да може да натрупа опит. Фаворит за него е Аугсбург, но запитване има и от Фортуна (Дюселдорф). Планът на баварците е Фрюхтъл да играе някъде под наем за два сезона, след което да се завърне на “Алианц Арена”. Президентът Ули Хьонес държи специално той да бъде част от бъдещето на Байерн заради това, че е роден в Бавария и е продукт на школата на клуба.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти