Ники Михайлов: Божинов не е вдигнал прокобата си над ЦСКА

Ники Михайлов: Божинов не е вдигнал прокобата си над ЦСКА

Стражът на Левски Николай Михайлов заяви, че съотборникът му Валери Божинов не е вдигнал прокобата си над ЦСКА. През есента нападателят носеше екипа на Ботев (Враца), като в мача срещу “червените” той изпусна дузпа и си вкара автогол. След това им пожела да паднат с автогол от Левски. Така и се случи, тъй като след рикошет в гърба на Витаутас Черниаускас “сините” спечелиха с 1:0. Тази пролет историята се повтори, след като Стивън Перейра прати топката в собствената си мрежа. Вратарят прогнозира, че неговият тим ще спечели отново с 1:0.

"Най-вероятно Валери Божинов не е вдигнал прокобата. Ще говоря с него да си каже мнението, той повече познава резултатите. Най-важното е да зарадваме тези фенове. Еуфорията беше голяма след победата над ЦСКА през пролетта. Тогава се получиха и трите неща, които винаги съм искал - зарадвахме феновете, вкарахме гол - автогол, всъщност, и запазихме мрежата суха. Надявам се в събота да се поздравим с нова победа. Необходимо е да се направи така през лятото, че Левски да бъде конкурентоспособен на Лудогорец и ЦСКА.

46 Футболистите на Левски тренират преди мача с Черно море

Един е отборът, който е малко над останалите. Трябва да успеем да се преборим с тях догодина, това е посоката, в която гледаме с ръководството. Дошъл съм да помогна с каквото мога, а оттам нататък да видим къде сме. Участието в Европа е задължително, но не да треперим в първи кръг срещу кого ще се паднем и да отпадаме, а да вървим максимално напред и дори да гоним класиране в групите за Лига Европа, което няма да е лесно. За мен това трябва да бъде целта за клуб като Левски. Всичко друго за мен е пълно разочарование", заяви 30-годишният национал пред "Диема спорт".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти