Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Дионтей Уайлдър: Милър подведе семейството си

Дионтей Уайлдър: Милър подведе семейството си

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър сподели мнението си за Джарел Милър, който наскоро се оказа въвлечен в допинг-скандал.

В навечерието на битката си срещу шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа Милър даде две положително допинг-проби, които го извади от битката срещу британската суперзвезда на 1 юни.

Американския боксьор твърди, че е невинен, заявявайки, че никога не е употребявал допинг.

„Разочарован съм, защото той подведе децата си, семейството си. Той позволи на най- голямата възможност в живота си да му се изплъзне от ръцете. Той разказваше колко труден е бил живота му, в какви трудни условия е живеело семейството му, как му се е налагало да сипва вода в млякото. Точно както много от нашата култура, които е трябвало да преживеят същото нещо, и затова когато получите шанс, трябва да го сграбчите с двете си ръце. А не да правите нещо, което би ви попречило.

Този човек, имаше възможността да изкара много пари, но той няма да вземе нищо. Ако бях на неговото място щях да пия шибана вода. Победа, загуба или равенство той щеше да получи пари, които щяха да променят живота му. Така или иначе никой не очакваше от него да победи Джошуа,“ каза Уайлдър.

Дионтей Уайлдър ще защитава титлата си на 18 май в „Барклейс център“ в Бруклин, Ню Йорк, САЩ срещу Джарел Милър.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти