Зидан: Наясно съм кои играчи не искам да си тръгват

Зидан: Наясно съм кои играчи не искам да си тръгват

Наставникът Зинедин Зидан продължава да държи играчите на Реал Мадрид под напрежение. Той не казва с кого смята да се раздели след края на сезона, но е сигурно, че ще има такива футболисти. Ще има и нови попълнения, но французинът не споделя много и за тези си планове.


“Наясно съм кои играчи не искам да си тръгват - заяви Зизу днес. - А относно евентуалните нови - ще говоря за това с ръководството. Мадрид винаги иска най-добрите състезатели, а и трябва да признаем, че сегашният ни сезон не беше най-силният. Не знам и кои няма да са тук, защото те все пак си имат договори.”

Треньорът пак отказа да даде конкретен отговор на въпроса дали Гарет Бейл е сред нарочените за продажба. Зидан обаче напомни, че е взел решение за вратарския пост, където в момента конкуренти са Кейлор Навас и Тибо Куртоа. Изглежда, че единият от тях няма да бъде на “Сантиаго Бернабеу” през новия сезон. “Не обръщам внимание какво се говори по този въпрос. Само казвам, че за мен нещата по тази тема са ясни.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички