Три са пречките пред трансфер на Пол Погба в Реал Мадрид

Три са пречките пред трансфер на Пол Погба в Реал Мадрид

Има три пречки за осъществяването на трансфера на Пол Погба от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид, пише AS. Това са заплатата на играча, нежеланието на “червените дяволи” да го продадат, както и неговият агент Мино Райола.

Халфът прибира по 17 млн. евро на година, което е повече от възнагражденията на най-добре платените на “Сантиаго Бернабеу” футболисти. Заплатата на Гарет Бейл е 15 млн. евро на сезон, а на капитана Серхио Рамос - 11,8 млн. евро. В Мадрид държат на това да има баланс в това отношение и привличането на Погба сериозно би го застрашило. Отделно от това, Юнайтед не иска да се раздели с един от лидерите си, което би предизвикало гнева на феновете, които и сега са недоволни от настоящата форма на отбора. Последното препятствие се казва Мино Райола. Всеизвестно е, че агентът се намира в обтегнати отношения с ръководството на Реал, като така ще защитава ревностно както своите, така и интересите на клиента си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички