Бруно Акрапович: Каквото и да казваш, момчетата не слушат

Бруно Акрапович: Каквото и да казваш, момчетата не слушат

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде своя коментар след нулевото равенство със Септември (София), което официализира класирането на "смърфовете" за финала в турнира за Купата на България.

"Много неща бяха решени след първия мач, днес беше важна психологията. Каквото и да казваш, момчетата не слушат. Мачът беше по-труден, отколкото си мислехме. Противникът беше близо да вкара гол и не се знаеше какво ще стане. Резултатът е окей. Каквото и да кажеш на играчите, не слушат. Когато стоиш далеч от играчите, които подават, става така, че противникът получава шанс да вкара гол. Не можахме да вкараме гол, не знам как, разбирам играчите ми, защото ситуацията беше много по-различна.

Явно дръпнахме ръчната, за да мислим за следващия двубой. Сега ще се радваме с нашите страхотни фенове, а после ще мислим за следващите мачове. Искам да намерим добра форма, както за финала, така и за оставащите мачове в първенството. Върша работата си, трябва дълго време, за да изградиш един отбор, не е толкова лесно, колкото всеки си мисли. И през миналата година имахме добър период по това време - това не е случайно", каза Акрапович.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти