Галчев: Ако бяхме вкарали 1-2 бързи гола, щеше да стане интересно (видео)

Халфът на Септември (София) Борис Галчев призна, че реваншът от полуфиналите за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив) не е предложил почти никаква интрига. Срещата завърши 0:0, но “смърфовете” си бяха осигурили комфортен аванс след успеха с 4:0 на “Лаута” преди седмица.

“Започнахме добре, имахме три положения до 20-ата минута. Ако бяхме вкарали 1-2 гола, щеше да стане интересно. След като не успяхме, всичко приключи. Локомотив играе дефанзивно, такъв им е стилът. Нашата цел е първенството, купата беше бонус. Играхме със 7 или 8 момчета под 20 години. Сега трябва да победим Дунав”, каза опитният полузащитник.

100 Септември - Локомотив (Пд) 0:0

Галчев сподели и очакванията си за изхода на другия полуфинал, в който съперници са бившите му отбори ЦСКА-София и Ботев (Пловдив).

“Дано се получи хубав мач и да победи по-добрият. Напоследък се обръща много внимание на съдиите. Мисля, че който спечели утре, ще вдигне купата. На ЦСКА ще им липсва Николай Бодуров, отборът няма много дълбочина”, коментира Галчев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти