Промес призна: Далеч съм от нивото, на което бях в Спартак (М)

Промес призна: Далеч съм от нивото, на което бях в Спартак (М)

Крилото на Севиля Куинси Промес заяви, че приема критиките към представянето си. Холандският национал беше привлечен от Спартак (Москва) през лятото, но до момента изявите му са по-скоро разочароващи. 

"Знаех, че ще ми е трудно да се преборя за титулярно място, защото Севиля играе със схема, в която го няма любимият ми пост. В началото наистина не беше лесно да се адаптирам, но с течение на времето треньорът ми намери място на терена и смятам, че съм все по-полезен. Започнах да получавам повече минути на терена, но съм наясно, че още не съм онзи Промес от периода в Спартак. Работя много и вярвам, че скоро всичко ще бъде наред", сподели бившият съотборник на Ивелин Попов в интервю за Матч ТВ.

"Ако съм необходим като десен бек, няма проблем да помагам и на тази позиция. Естествено, по-щастлив бях в Спартак, където имах свобода и вкарвах много голове. Липсват ми съотборниците, Москва, клубът и феновете. В продължение на 4 години това беше моят дом. Още се чувам със Зе Луиш, Салваторе Бокети, Артьом Ребров, Андрей Ешченко и Денис Глушаков. Сега Спартак има нов треньор и се бори за участие в Шампионската лига. Надявам се през следващия сезон отборът да стане шампион", сподели Промес.

"Стана ми неприятно, когато Масимо Карера беше уволнен. Заедно постигнахме много: спечелихме титлата и Суперкупата на Русия, написахме история. От друга страна, когато нещата не вървят, е необходима промяна. Така е във футбола, така е и в живота", заключи холандецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти