Гуардиола изненадан от твърдения на Солскяер

Гуардиола изненадан от твърдения на Солскяер

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана шокиран от изказване на колегата си Оле Гунар Солскяаер, срещу когото днес ще се изправи в индиректен спор. "Гражданите" се изправят срещу Манчестър Юнайтед днес в градско дерби с голям залог.

Вчера мениджърът на "червените дяволи" заяви, че очаква съперникът да спира с нарушения контраатаките на тима му, а на Гуардиола му бе трудно да си обясни това изказване. "Той е казал това? Когато владееш топката в 65 или 70 процента от времето, как се случва това? Не ми харесва. Играта на моя отбор няма нищо общо с това", коментира испанецът.

Гуардиола и преди е отричал обвинения, че тимовете му използват тактически нарушения. "За 10 сезона като мениджър никога не съм се подготвял за мач, мислейки за подобни неща. Никога. Във футбола понякога правиш нарушения, защото действията се развиват много бързо, но аз никога не съм давал подобни инструкции", допълни той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти