Стойчо Стоев: Шверчок не е единствен, и доста други са на ниво (видео)

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев даде интервю пред сайта на орлите преди гостуването петъчното им гостуване на Черно море.

Треньорът е категоричен, че очаква тежък мач, каквито са всички двубои от първата шестица.

“Че гостуването на Черно море е тежко, тежко е. То всеки мач в плейофната шестица е тежък. Няма леки мачове. Във всяка една ситуация знаем, че който и да ни е противник, ни очаква тежък двубой. Играчите го знаят.

Всеки противник си има стойност, трябва да ги уважаваме и трябва да влизаме с тази нагласа.

Кешерю няма проблем с контузията, която получи срещу Ботев (Пловдив). Един треньор винаги е доволен, когато даден състезател се представя на ниво. Не бих казал, че Шверчок е единственият. Доста футболисти в момента се представят така, както очаквам от тях”, каза Стоев, който разясни, че не може да се прави цялостна оценка на тима само от последните два сблъсъка срещу Левски и Ботев Пд, които орлите спечелиха с общ резултат 5:0.

“Ако изхождаме само от два мача, ще се залъжем - и треньорите, и футболистите. За нас е важно да се представим на ниво.

Във футбола няма спокойствие, остават доста мачове. Сега първенството не е решено и излизаме мотивирани за двубоя във Варна”, допълни треньорът на шампионите.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти