Дузпата за Байерн беше смешна, смята капитанът на Вердер

Дузпата за Байерн беше смешна, смята капитанът на Вердер

Капитанът на Вердер (Бремен) Макс Крузе е от онази порода футболисти, които не обичат да си държат езика зад зъбите, а след загубата с 2:3 от Байерн (Мюнхен) в полуфиналите за Купата на Германия, той отново се разприказва. Опитният нападател на “бременските музиканти” изрази бурно недоволството си от дузпата, благодарение на която баварците продължиха напред към финалния двубой в Берлин.

“Това беше смешно. Защо имаме VAR? Не искам да казвам нищо друго, стига ми това, което съдията ми каза на терена”, заяви афектираният Крузе, който влезе в разправия с Жером Боатенг от съперниковия тим след последния сигнал на Даниел Зиберт. Реферът отсъди 11-метров наказателен удар след доста леко падане на Кингсли Коман в наказателното поле на Бремен.


“Той ми каза, че Байерн е бил по-добрия отбор и трябвало да водят с 4:0 още на почивката. Не трябва да говори с мен, а да празнува с феноете на отбора си”, обясни тази ситуация бившият национал на Германия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти