Браим Диас е най-добрата новина за Реал Мадрид от снощи

Полузащитникът на Реал Мадрид Браим Диас беше над всички в снощния мач между “белите” и Хетафе, завършил 0:0. 19-годишният халф изпъкна с няколко брилянтни отигравания, показвайки великолепна техника и поглед върху играта.

Вестник Marca поставя негова снимка на първата си страница днес. “Браим печели точки”, пише с големи букви мадридското издание. “Човекът, който се открои най-много в сблъсък на много усилия”, написа още вестникът.
“На Браим му харесва да играе футбол, а на мен ми харесват такива футболисти”, заяви Зинедин Зидан след двубоя на “Колисеум Алфонсо Перес”. “Доволен съм, направи голям мач. (…) Няма страх, борави и с двата крака, бърз е”, сподели френският специалист.
Запитан дали ще остане на “Сантиаго Бернабеу” и през новия сезон, Зизу каза: “Ще видим, както и за Йоренте и останалите. Ще видим какво ще стане, сега е важно какво стана днес (б.р. вчера)”.
“Искам да играя в Реал Мадрид”, отсече Браим след срещата. “Искам да покажа какво мога да дам и да играя в най-добрия клуб в света дълги години”, довери още той. Според AS идеята на кралския клуб е Диас да бъде отдаден под наем, за да играе по-редовно.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти