Желязков и Братоев: Силвано Пранди е добро назначение

Желязков и Братоев: Силвано Пранди е добро назначение

реньорът и разпределител на ВК Нефтохимик 2010 (Бургас) - Николай Желязков и Георги Братоев, коментираха в предаването "Златния гейм" как ще се отрази новоназначението на селекционера Силвано Пранди начело на България.

31 Пресконференция на селекционера на националният отбор по волейбол Силвано Пранди

"При него играехме много добър волейбол преди и смятам, че това му назначение е страхотно за България. Пранди е доказан специалист, който не е нужно да се коментират качествата му", анализира Желязков.

 

71 ЦСКА - Нефтохимик

"Федерацията знае с каква цел назначава треньорите. Аз, като човек, който е работил с него, мога да кажа, че е един от най-добрите, с които съм работил. Има страхотно виждане и предава опита си по-опростен начин на състезателите. Трудно е да се запомня всичко и стават обърквания. Той съумява да предава цялата информация просто и всеки разбира. Неслучайно, когато бе начело на националния отбор, бяхме на много добро ниво - без съмнение", допълни Братоев.

 

"Формулата за представянето му и с клубните отбори е много работа - това е. Един треньор трябва да се интересува от играта, развитието и да следи всички отбори, както и националните. Какво ново се вкарва, скорост на играта, технически и тактически прийоми. Играта се развива", допълни още Николай Желязков.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти