Рамос не познал един от новите в Реал, за когото платиха 45 млн.

Рамос не познал един от новите в Реал, за когото платиха 45 млн.
Новият бразилски нападател на Реал Мадрид Родриго Гоес разкри за интересен момент от визитата си в клуба преди няколко месеца, когато капитанът Серхио Рамос си е нямал никаква идея кой е той.


18-годишният футболист беше купен още през миналото лято от Сантос, но остана за още 12 месеца в родния си клуб като преотстъпен. От новата кампания той вече ще е част от селекцията на “лос меренгес”.
През декември Родриго посети стадиона и базата на Реал, за да се запознае с бъдещите си съотборници. “Бях там и разгледах всичко - спомня си южноамериканецът в интервю за Canal de Sola of Esporte Interativo. - Когато влязох в съблекалнята, играчите точно излизаха, но забелязах, че вече ме познават, което за мен си беше изненада. Засякох се в асансьора с Лука Модрич и Карим Бензема и те ме знаеха. На видеоигрите съм с тях и изведнъж виждам, че те ме познават. После посетих тренировъчния център и там се заговорих с Рамос, но той не разбра нищо и попита какво изобщо правя там.”
За него испанците платиха 45 млн. евро. За Сантос той има 9 гола и 3 асистенции в 45 мача.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти