Загуба за Попов и Касъмпаша, Галатасарай пропусна "златен" шанс

Загуба за Попов и Касъмпаша, Галатасарай пропусна "златен" шанс

Малатияспор се наложи с 2:1 над Касъмпаша в мач от 30-ия кръг в турското първенство. Домакините се изкачиха на 7-о място в класирането, а гостите, за които игра Страхил Попов, се смъкнаха на 10-ата позиция.

Адем Буюк откри резултата в 42-ата минута, а в 69-ата Робин Ялчън вкара втори гол за Малатияспор. Почетното попадение за Касъмпаша реализира Бенгадли-Фоде Койта в 85-ата минута.

С много по-голям интерес се чакаше двубоят между Коняспор и Галатасарай. Истанбулският гранд имаше възможност да настигне лидера в класирането Истанбул Башакшехир, но стигна само до нулево равенство. 

Въпреки че е в серия от три мача без победа, Истанбул Башакшехир продължава да оглавява таблицата с 62 точки. Галатасарай е втори с 60, а в следващия кръг излиза в люто дерби срещу третия Бешикташ, който е с актив от 59 точки и също не е казал последната си дума в битката за титлата.

КЛАСИРАНЕ
ГОЛАМЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички