Васил Шопов: Влязохме отпуснати в мача, но след почивката се мобилизирахме (видео)

Васил Шопов: Влязохме отпуснати в мача, но след почивката се мобилизирахме (видео)

Халфът на Ботев (Пловдив) Васил Шопов записа своя мач номер 100 в елита на българския футбол при победата над ЦСКА-София с 2:0. След двубоя той заяви, че е щастлив от трите точки и не отдава голямо значение на юбилейното си постижение.

"Влязохме малко лежерно в мача. Не мога да кажа, че сме го подценили, но имаше известно отпускане след този за Купата на България преди няколко дни. През второто полувреме се мобилизирахме и взехме това, което трябва", сподели Шопов.

"Купата е много важна за нас, но играем сериозно и в първенството. Не искам да коментирам съдийството, моята работа е на терена, а феновете могат да преценят дали играта е била накъсвана", каза бившият футболист на Дунав.

"Откакто съм тук, постоянно усещам подкрепата на феновете. Ще се постарая да им отвърна със същото и да ги радвам с изявите си. Разбрах, че това е мач №100 за мен от Костадин Ничев. Хората в Европа вкарват по 50 гола на сезон, ние за 100 изиграни мача правим нещо специално. Със сигурност със специални чувства ще запомня предишния ми мач", завърши Шопов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти