Сашо Тонев: За нас няма маловажни мачове (видео)

Сашо Тонев: За нас няма маловажни мачове (видео)

Крилото на Ботев (Пловдив) Александър Тонев пропусна инфарктния реванш за Купата на България срещу ЦСКА-София, но беше титуляр при днешната победа над "червените" с 2:0. Бившият национал заяви, че успехът на "канарчетата" е заслужен и те няма да подценят нито един двубой до края на сезона.

"През второто полувреме взехме инициативата и приключихме благополучно мача. Имам още някои болежки, но ще се оправя до следващия мач. Ние играем сериозно и в първенството, и за купата. За нас няма маловажни мачове", подчерта Тонев.

"Не искам, а и не е редно да коментирам ЦСКА. Попитайте ме нещо друго", отвърна юношата на "армейците" на въпрос какви са впечатленията му от представянето на тима.

"Мачовете в първата шестица са интересни, дано първенството става по-силно с всеки следващ мач. Постепенно свиквам отново с българския футбол. Има неща, които бях позабравил. Един от факторите е съдийството, но не искам да го коментирам", добави Тонев. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти