Шампионският кантар на Мax Fight 42 събира звездите на бойните спортове в Sofia Ring Mall

Шампионският кантар на Мax Fight 42 събира звездите на бойните спортове в Sofia Ring Mall

 Български и чуждестранни звезди усилено загряват за едно от най-чаканите спортни събития на сезона – 42-рото издание на най-големия боен шампионат у нас - MAX FIGHT. Предшестващото го супер атрактивно събитие – официалният кантар на състезателите, ще се състои ексклузивно в Sofia Ring Mall на 2 май от 19:00 ч.

На официалния кантар, който съперничи по атрактивност на самите битки, ще застанат всички български и чуждестранни бойци, които ще участват в MAX FIGHT 42. Те ще излязат пред своите фенове и пред медии, за да потвърдят, че отговарят на категорията, в която са заявили участие.

 

41 MAX FIGHT 42 - пресконференция

 

Зрелищното суперсъбитие в Sofia Ring Mall ще събере на едно място най-елитните бойци от ММА, К1 и бокса, предвождани от мениджъра на промоутърската компания – боксовата легенда Детелин Далаклиев. Един срещу друг ще се изправят 8-кратният победител Калоян Колев и холандският №1 Аря Шейх, един от най-перспективните български бокьори - шампионът на България Йосиф Панов-Пепелянката, срещу Иван Николов, голямата надежда при жените – Анита Доганова срещу гъркинята Мария Каракацани, Александър Петров срещу Ерол Конинг, както и още много топ бойци. А за настроението на участниците и зрителите ще се погрижат топ DJ и сексапилни танцьорки от екипа на Bedroom Premium.

 

41 MAX FIGHT 42 - пресконференция

 

Дългоочакваното събитие е на 2 май от 19,00 часа в Sofia Ring Mall! Входът е свободен!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти