Моуриньо сподели своите очаквания за Барселона - Ливърпул

Моуриньо сподели своите очаквания за Барселона - Ливърпул

Жозе Моуриньо посочи силните страни на Ливърпул преди днешния двубой срещу Барселона на "Камп Ноу". Според него каталунците ще изпитват трудности в реванша, затова ще се опитат днес да вземат предимство. Силната атака на мърсисайдци обаче може да нарани каталунците тази вечер, смята португалецът.

Силата на Ливърпул? Ван Дайк е феноменален, а в почти всеки мач Фирмино, Салах и Мане вкарват. Посочете ми мач, в който някой от тримата не е отбелязвал гол. Това е голяма рядкост. През миналия сезон Ливърпул бе на финал, сега е на полуфинал и според мен има 50% шанс отново да стигне до финала. Мисля, че в реванша Барселона ще има неприятности, както беше и на "Олд Трафорд". Затова мисля, че в първия мач Барселона ще се опита да вземе предимство, но както казах и преди това, Мане, Салах и Фирмино са много опасни и могат да наранят Барселона", заяви Моуриньо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти