Касийяс след операцията: Всичко е под контрол!

Добри новини за състоянието на Икер Касийяс, който получи сърдечен удар по време на тренировка на клубния си тим Порто по-рано днес. Бившият испански национал Икер Касийяс претърпя хирургическа интервенция и в момента е в стабилно състояние е в болница. 

Веднага след като е дошъл в съзнание и е получил достъп до мобилния си телефон, 37-годишният вратар е прочел част от многобройните съобщения с пожелания за скорошно оздравяване. За да успокои всички, които се притесняват за него, Икер написа в Twitter: "Всичко е под контрол, полуплаших се, но силите ми са непокътнати. Благодаря на всички за пожеланията и обичта".

По-рано от Порто пуснаха кратко съобщение до медиите, в което се казва, че проблемът със сърцето на Касийяс е решен и той е извън опасност.

Нападателят на Боависта Алберто Буено посети сънародника си в болницата, след което сподели пред медиите, че Касийяс е спокоен и се чувства добре. 

Сред многото известни футболисти, които подкрепиха Икер, беше и Кристиано Роналдо. "Бъди силен, приятелю! Надявам се, че скоро ще се оправиш", написа португалецът в Instagram.

Двамата бяха съотборници в Реал Мадрид между 2009 и 2015 година. След това Касийяс премина в Порто, където пък доскоро игра заедно с Буено.

Не е ясно дали стражът ще може да продължи кариерата си. Той има договор с Порто за още една година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти