Росен Кирилов: Можеше и ние да победим

Росен Кирилов: Можеше и ние да победим
Наставникът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов е на мнение, че отборът му е загубил гостуването си на Етър поради липса на концентрация. Специалистът смята, че "тигрите" са били близо до равенството и са създали достатъчно положения, за да не допуснат поражение. Днес Витоша отстъпи с 0:2 на Етър.

"Имахме четири-пет чисти положения. Както резултатът е 2:0 за Етър, така можеше и ние да победим. Казвам го съвсем отговорно. Пресирахме високо, което не ни беше идеята. Позволихме на Етър да ни вкарат на контраатака първия гол. Имахме три стопроцентови положения. Липсата на голове ни лиши от равния резултат. Като създадем едно положение, си мислим, че може да играем по различен начин от този, който е казал треньорът. В предишните мачове имахме успех срещу Етър, защото играехме затворено и на контраатака. На моменти не спазвахме тактическата дисциплина и оттам дойдоха проблемите. Борим се със Септември и Дунав. Отбори от нашата класа. Ще бъде тежка битка и борба. Трябва да бъдем по-дисциплинирани и да покажем характер", коментира Кирилов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти