Ривалдо: Луис Суарес едва помириса кръв и отбеляза гол

Ривалдо: Луис Суарес едва помириса кръв и отбеляза гол

Легендата на Барселона Ривалдо похвали нападателя на тима Луис Суарес след гола му при победата с 3:0 над Ливърпул в полуфинала на Шампионската лига.

“Вижте, през целия сезон го защитавам. Дори когато го нападаха, че не вкарва голове в Шампионската лига. Казвах: “Този играч убива съперника във всеки един момент”. И ето - показа го. Едва помириса кръв и отбеляза за 1:0, а можеше да направи и 2:0 при удара си в напречната греда. Какъв нападател! Аз също бих отпразнувал толкова важен гол по този начин, въпреки че беше срещу бившия му тим. Минаха много години, откакто си тръгна. Не го приемам за липса на уважение”, коментира Ривалдо пред Betfair.

Бившият голмайстор се изказа ласкаво и за друг две звезди на каталунците - Жорди Алба и Лионел Меси. “Алба е един от играчите на сезона. Вчера го показа с асистенцията си към Суарес. Не вярвам, че Барселона някога отново ще има футболист като Меси. Реваншът? Трудно ми е да си представя да се повтори случилото се в Рим от миналата година след показаното в сряда. При всички положения, Барселона трябва да внимава срещу Ливърпул, който е голям отбор и на свой терен се вдига”, продължи той.

Накрая бразилецът коментира и сънародника си Филипе Коутиньо, който се представи най-слабо във въпросния мач. “Очевидно е, че няма вяра, за да покаже най-добрите си заложби. Трудно е да се обясни защо се случва това. Всички знаем, че Коутиньо е голям играч, но той трябва да се адаптира към новата си реалност възможно най-скоро”, допълни Ривалдо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички