Лятната селекция на Реал М ще струва 540 млн. евро, пресмята AS

Лятната селекция на Реал М ще струва 540 млн. евро, пресмята AS
Детронираният крал на Европа Реал Мадрид планира да похарчи около 540 млн. евро за нови футболисти, с които да се завърне по-силен на сцената от новия сезон, информира AS във водещия материал на днешния с брой.


Досега столичани са обявили само една сигурна сделка - за бранителя Едер Милитао от Порто, който ще струва точно 50 млн. евро. Останалите футболисти в списъка на Флорентино Перес са Пол Погба (Манчестър Юнайтед), Еден Азар (Челси), Кристиан Ериксен (Тотнъм), Танги Ндомбеле (Лион) и Лука Йович (Айнтрахт Франкфурт).

Информациите от последните седмици подсказват, че Азар е почти сигурен за Реал, а неговата цена е около 112 млн. евро. Доста по-трудно биха протекли преговорите с Юнайтед за Погба. Няма да е никак лесно и с ръководството на Тотнъм, откъдето едва ли с охота ще се разделят с Ериксен.

Всичко това кара AS да изчисли, че “лос бланкос” ще трябва да платят въпросната сума общо, за да привлекат набелязаните играчи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти