Стойчо Стоев: Доволен съм, изравнихме в последната секунда, вече ще бъда безкомпромисен

Стойчо Стоев: Доволен съм, изравнихме в последната секунда, вече ще бъда безкомпромисен

Лудогорец продължи с трагичното си представяне през пролетта и срещу Берое, но след късметлийски гол в 93-ата минута се добра до точката в Стара Загора. Наставникът на орлите оправда с напрежение слабата игра на орлите. Специалистът коментира и поведението на Марселиньо при смяната му в предишния мач срещу Черно море, който разградчани загубиха с 1:2.

“Изравнихме почти в последната секунда. Няма как да не съм доволен. Имаше повече напрегнатост. Не знам откъде идва. Играят с известно напрежение и футболистите трудно дават максимума от възможностите си. Правим много непридизвикани грешки. Аз им казах, че така ще е до последния мач. В предишните години титлата се решаваше доста рано и поради тази причина не са свикнали на напрежението. Не знам дали е така, но разсъждавам така за себе си. Когато си напрегнат, трудно играеш.

Всяка загуба е неприятна, защото в един момент виждаш какво се случва. Загубихме във Варна, но е хубаво, че и противникът загуби. Сега имаме директен сблъсък на “Армията”. Надявам се на по-добро лице. Срещу ЦСКА освен чисто футболните умения, трябва да покажеш характер. Да покажеш дали заслужаваш, или не шампионската титла”, каза Стоев, след което коментира постъпката на Марселиньо от мача с Черно море.


“Марселиньо е доказан футболист, един от най-добрите чужденци, който някога е играл в България. Още на следващия ден бе глобен и отстранен за Берое, но то пък и БФС го наказа. Хубавото е, че се извини пред отбора.

Той се извини, което му прави чест. Аз му казах, че такава постъпка е грозна и не му прави чест. От сега нататък ще бъда безкомпромисен”, закани се треньорът на Лудогорец, който призна, че клубът се нуждае от нови попълнения.

“Ясно е, че ако искаме да се развиваме като отбор, имаме нужда от известни промени”, допълни Стоев.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти