Бодуров: На терена няма групички, от медиите разбрахме, че Любо Пенев си тръгва (видео)

Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров обяви след червената победа с 3:1 над Черно море във Варна, че играчите са прочели в медиите за напускането на Любослав Пенев. Бранителят обяви, че на терена няма групички, както твърди Ел Голеадор, но извън него не може да коментира.

“Случилото се в клуба ни мотивира. Не е приятно за никой да се получават тези неща, но това е футболът. Стават тези неща. Не знам защо Любо Пенев си тръгна, нали е пуснал декларация. Нямаше индикация за това нещо, разбрахме от медиите. Ние трябва да си гледаме нашата игра на терена. Тези неща са си между него и ръководството.

Дай Боже да победим в следващия мач и да излезем на първо място.

На терена няма групи. Всеки с всеки се уважава. Извън тренировъчния процес не мога да кажа, защото всеки си има приоритети. Но на терена трябва да се уважаваме и помагаме.

Отпадането от Ботев Пд се отрази много тежко. Всички вярвахме, че ще успеем. В следващия мач можехме да победим, но не показахме най-доброто си лице.

Не знам какви са взаимоотношенията там и не мога да коментирам”, завърши Бодуров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти