Криля Советов се провали в последната секунда (видео)

Криля Советов се провали в последната секунда (видео)

След трите поредни загуби Криля Советов се надяваше да прекъсне негативната си серия с победа срещу пряк конкурент на дъното в лицето на Уфа. Самарци водеха до 93-ата минута, когато гол с глава на Йонуц Неделчару подели точките - 1:1.

Резултатът е огромно разочарование за домакините. Отборът на Миодраг Божович пропусна да настигне Динамо (Москва) и да увеличи шансовете си да се спаси от изпадане без да минава през баражи.

Уфа не допусна загуба в трети пореден мач, но все още е на 14-о място в класирането, а тежката програма до края на сезона, включваща мачове със Спартак (Москва) и Локомотив (Москва), едва ли ще позволи на тима да мръдне по-нагоре.

Двубоят на "Самара Арена" започна перфектно за домакините. В 12-ата минута Артьом Тимофеев получи пас от Денис Ткачук и с удар от около 30 метра разстреля Александър Беленов. До почиката Криля Советов направи две принудителни смени заради контузии на ветераните Александър Самедов и Сергей Корниленко.

Уфа нямаше почти никакви положения през втората част, но в третата минута на добавеното време румънецът Неделчару засече центриране на Алексей Никитин и донесе точката на своите.

В следващия кръг Криля Советов ще гостува на Ахмат, а Уфа ще гостува на Спартак.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти