Ловрен предупреди Барса: Ливърпул е известен с великите си обрати

Ловрен предупреди Барса: Ливърпул е известен с великите си обрати

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен е готов за предизвикателството да бъде елиминиран Барселона на полуфиналите в Шампионската лига. Испанците взеха домакинството си с 3:0 и на реванша на “Анфийлд” ‘червените” се нуждаят от изключителен обрат.


“Ще бъде много трудно след загуба с 0:3, но се сещам за много пъти, в които клубът е успявал. Ливърпул е известен с великите си обрати”, заяви хърватинът пред  Press Association Sport.

“Чувствам се ядосан и в същото време гладен за успех. Жадувам да покажем на съперника на какво сме способни. Разполагаме с големи играчи, а точно те трябва да покажат във важните мачове колко големи са. Очаквам във вторник да видим един от най-великите двубои на “Анфийлд”. Точно затова ние сме Ливърпул, ето защо това е уникален клуб”, добави Ловрен.

Бранителят имаше главна роля в един знаменит обрат - през 2016-а година, когато 25 минути преди края мърсисайдци изоставаха с 2:4 в общия резултат срещу Борусия (Дортмунд) в Лига Европа, но успяха да реализират три гола и да продължат напред. Точно Ловрен заби победното попадение в края.   

“Не искам да правя сравнение с тази среща, защото резултатите от първите мачове са различни. Сега по-скоро сме в положението на битката с Манчестър Сити в ШЛ през миналия сезон, когато ние бяхме спечелили с 3:0 у дома. На реванша съперникът вкара ранен гол. Това е най-важното и за нас сега. Успеем ли да реализираме в първите 10 минути, след това вече всичко е възможно. Трябва да сме търпеливи, да не бързаме”, завърши Ловрен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти