Бранител на Ливърпул: През сезона сме вкарвали по повече от три гола

Бранител на Ливърпул: През сезона сме вкарвали по повече от три гола

Мохамед Салах и Роберто Фирмино отпадат за реванша между Ливърпул и Барселона, но десният бек на домакините Трент Александър-Арнолд отказва да се предаде. “Лос кулес” имат солидна преднина от 3:0, което означава, че “червените” ще трябва да реализира повече от три гола, за да стигнат до финала.


“През сезона досега записахме много добри резултати и сме вкарвали по повече от три попадения. Домакинският фактор определено е на наша страна, феновете са с нас и затова все ще вярваме. Това няма да е разходка в парка, а много труден сблъсък. И все пак в съблекалнята цари увереност в нашите възможности. Да се надяваме, че ще сътворим поредна специална вечер на “Анфийлд”, амбициран е английският национал.

“Беше странно да ни вкарат три гола на “Камп Ноу”, защото е очевидно, че в последно време такова нещо не ни се беше случвало често. Сигурен съм, че Барселона ще се отнесе с уважение към нас. Статистиката от двубоя в Испания е красноречива: не са много тимовете, които отиват там и доминират по такъв начин. Но пък това беше един от онези мачове, в които биваш наказан от топ съперник. Ние не се възползвахме от шансовете си. Да се надяваме, че пак ще създадем толкова положения, но този път ще ги реализираме”, продължи Александър-Арнолд.

Отсъствието на Салах и Фирмино е шанс за други, убеден е защитникът. “Ако успеем да елиминираме Барселона, то имената тези играчи, които реализират, ще бъдат запомнени завинаги”, смята Александър-Арнолд.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички