Босът на Верея: Нищо не знаем, единият мач май е с ЦСКА, но не съм сигурен, даваме пресконференция

Босът на Верея: Нищо не знаем, единият мач май е с ЦСКА, но не съм сигурен, даваме пресконференция

Собственикът на Верея Галин Михайлов обяви пред Sportal.bg, че няма никаква информация защо неговият клуб бе изхвърлен от Първа лига. Босът на тима от Стара Загора заяви, че решението на Дисциплинарната комисия със сигурност ще бъде обжалвано, а в четвъртък заралии свикват извънредна пресконференция.

“Нищо не знам. Научих за това решение малко преди вие да се обадите. В четвъртък ще дадем пресконференция, но първо трябва да разберем какво става. Тя ще се състои от 11.00 часа на нашия стадион. Не знам кои наши мачове се визират. Единият май е с ЦСКА, но не съм сигурен. Надявам се до четвъртък да разберем подробности. Със сигурност ще обжалваме”, каза Михайлов пред

Sportal.bg

.

Както е известно, днес ДК към БФС обяви, че “ефективно премества” Верея от състава на Първа професионална футболна лига в този на Втора професионална лига. Причината е, че във футболния съюз е постъпила информация за дейност с цел манипулация на резултати. Допълнително БФС е получил сигнали от интегрити офиса на УЕФА за нерегламентирано финансиране на ФК „Верея“ от страна на китайски граждани, свързвани с международни синдикати за манипулиране на футболни срещи в Европа и света, както и граждани на бившата ОНД, разследвани за манипулиране на футболни срещи на местно ниво.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички