Митко Илиев: Съдията видя засадата, но не вдигна! Идва мачът на годината

Митко Илиев: Съдията видя засадата, но не вдигна! Идва мачът на годината

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев даде своя коментар след загубата с 0:2 от Етър в плейофа от Първа лига.

"Основната причина е, че получихме лек гол в неточен момент. Втората причина всички я видяха. За мен е необяснимо, не може съдията да е в перфектна линия, да вижда, че има засада, защото съм убеден, че той я видя. После дузпа, червен картон и мачът приключи. С десет човек срещу добър отбор като Етър... Много труден мач ни чака, съкрушиха ни. При 0:1 да инкасираш дузпа и червен картон, имаше очевадна засада, целият стадион видя, психически ни повлия.
Малко отбори могат да реагират на такова нещо по адекватен начин. Отбелязах вече, че първата причина си е в нас. Лек гол, пресирахме добре, но пуснахме гол в неточен момент, както казах. После имахме два шанса на контра, но толкова. Вече мислим за след осем дни, когато е финалът на годината. В Търново не отиваме с наведен гард, ще опитаме, но на всички е ясно, че най-важният мач е финалът срещу Ботев", каза опитният футболист.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти