Севиля преговаря с Еузебио Ди Франческо

Севиля преговаря с Еузебио Ди Франческо

Ръководството на Севиля е предложило договор за две години на Еузебио Ди Франческо, твърди “Гадзета дело Спорт”. Според информацията, бившият треньор на Рома е на първо място сред потенциалните кандидати за нов наставник на андалусийци.

Много вероятно е за назначението на Ди Франческо да лобира спортният директор на Севиля Мончи. Двамата работиха заедно в Рома и босът познава добре качествата на 49-годишния специалист.

Севиля прави колеблив сезон. Отборът има опасност да не успее да се класира за Шампионската лига, като се намира на 5-ото място в таблицата на 3 точки от заветната 4-а позиция. Освен това андалусийци отпаднаха безславно в любимия си турнир Лига Европа след като бяха отстранени на 1/8-финала от Славия (Прага).

Междувременно името на Ди Франческо се свързва и с Милан. “Росонерите” също проявяват интерес към наставника, особено ако се стигне до раздяла с Дженаро Гатузо.



Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти