Юношите на ЦСКА-София разгромиха Ботев (Враца), стягат се за силен турнир в България

Юношите на ЦСКА-София разгромиха Ботев (Враца), стягат се за силен турнир в България

Юношите на ЦСКА-София, родени през 2004 година, победиха Ботев (Враца) с 8:1 в двубой от XXVII кръг на Елитната група до 15 години, който се игра на изкуствения терен във ВТУ "Тодор Каблешков", съобщава официалният сайт на тима.

Червените водеха с 4:0 на почивката след попадения на Росен Маринов, Йоан Лозанов и две на Георги Чорбаджийски. На старта на втората част Павел Жабов се разписа за 5:0, а гостите отбелязаха за 5:1 в 46-та минута. До края на срещата точни бяха Иван Аврамов, Мартин Влаевски и Ясен Цеков.

Утре ЦСКА-София заминава за Сопот, където ще участва в един от най-престижните турнири в България - "Meet the world", който ще се проведе до неделя (9 - 12 май) в Сопот. Победителят от надпреварата ще пътува за Швеция през лятото и ще се включи в неофициалното световно клубно първенство за деца "Готия къп". Освен червените, в турнира участие ще вземат още седем отбора - Лудогорец, Славия, Черно море, Локомотив Пд, Ботев Пд, Берое и домакините от Металик Сопот.

снимка: cska.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти